ZAR NASRED ULICE OVO DA RADITE? Voditeljka i Dragan nisu mogli da obuzdaju strast pa se dohvatili pred ljudima
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ljubav je to

ZAR NASRED ULICE OVO DA RADITE? Voditeljka i Dragan nisu mogli da obuzdaju strast pa se dohvatili pred ljudima

Fotografije su tu kao dokaz

Objavljeno: 08:33h

Biznismen Dragan Stanković i voditeljka Jovana Jeremić fotografisani su kako se ljube u Šimanovcima pre početka emisije "Amidži šou". I nisu to bili poljupci kao svaki drugi, već oni prilično strastveni.

Oni su poznati kao par koji voli da daje izjave za medije, a još više vole da se fotografišu za iste, te ove fotke i nisu novost.

Iako je ispred njih bilo dosta ljudi, novinara i fotografa, Dragan je Jovanu stegao sa obe ruke, a onda su počeli da se ljube i tako poziraju.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka je nosila crveni minić koji je svlačila rukama, dok je Dragan izabrao odelo. Bela košulja je izgleda njegov prepoznatljiv znak, budući da je često nosi.

Podsetimo, Jovana je otkrila i da je ljubomorna.

- Ljubomore ima. Ja sam bolesno ljubomorna, posesivna sam. Ne pokazujem to, ćutim, dok ne prikupim argumente u svoju korist i onda pucam, ali u našoj priči nema mesta tome, Dragan je prošao puno u životu, izabrao je ono što mu odgovara.:

Crvena mini haljina
Crvena mini haljinafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Da li ću vas pozvati na svadbu, to morate Dragana da pitate. Tu se muškarac pita. Nikad nisam bila žena, koja nešto traži i juri, niti mi je to bio imperativ. Sve žene koje su sa njim bile su želele samo da se udaju za Dragana Stankovića, ja sam Jovana Jeremić bila i pre ove veze, firma sam u firmi, brend za sebe, ako se udaja desiće se, ako ne ništa. Prioritet mi je da budem srećna. O tome su razmišljale neke eks paćenice, kojima je domet bio u životu da se dobro udaju, ali moraju da nauče jednu lekciju, da moćni muškarci nikada takve ne žene nesrećnice, nego isključivo moćne i jake žene.

Dragan Stanković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:33

Aleksandra Nikolić mokra do gole kože

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.